Hello, good morning and welcome…

The Centre is about to go into a redevelopment and construct a brand-new, 500 sqm retail shed; the structure will replace a number of old lean-tos, out-houses and sheds (pictured above) deemed surplus to requirements which, as a result, have been carefully dismantled to make way for the imminent arrival (of course, we’ll reuse the material from these obsolete buildings elsewhere).
The new facility will give us the opportunity to expand our retail offer and provide us with sufficient covered space, for the foreseeable future.
We’ll be able to store perishable goods such as sofas and other bulky items of furniture which historically have been exposed to the elements and unfortunatley ruined and sent to landfill (which obviously defeats the purpose of recycling).
Posted in:

Leave a Reply